Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Η εκπομπή "Τύπος και Υπογραμμός" με θέμα τα Μεταλλεία Χρυσού Χαλκιδικής (Βίντεο)


Την Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου η τηλεοπτική εκπομπή "Τύπος και Υπογραμμός" της Εγνατίας TV φιλοξένησε εκπροσώπους από την Χαλκιδική για να συζητήσουν για τα Μεταλλεία Χρυσού.

Προσκεκλημένοι ήταν ο κ. Τόλης Παπαγεωργίου, ο κ. Νικόλαος Μοσχούδης, η κ. Κατερίνα Ιγγλέζη και ο κ. Βασίλης Αυγολούπης. 

Είναι σημαντικό και αξίζει να τονιστεί πως μέχρι σήμερα, κανένα ΜΜΕ δεν δέχτηκε να φιλοξενήσει εκπροσώπους ενάντια στα Μεταλλεία Χρυσού. Ακόμη και ΜΜΕ της περιοχής μας (βλέπε Χρυσός ΤV) την μόνη άποψη που φιλοξένησαν ήταν αυτή της Ελληνικός Χρυσός χωρίς να φιλοξενήσουν τον αντίλογο. Ακόμη και στην πρόταση για ένα τηλεοπτικό ραντεβού όπου επιστήμονες και από τις δύο πλευρές με επιχειρήματα θα προσπαθούσαν να υποστηρίξουν την άποψη τους, δεν δέχτηκαν να φιλοξενήσουν. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε... 

Αξίζει λοιπόν να δώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Εγνατία TV και στον παρουσιαστή της εκπομπής "Τύπος και Υπογραμμός" κ. Λάζαρο Λαζάρου, για την πρόσκληση που έδωσαν στις επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής, έτσι ώστε να ακουστεί και η δίκη μας φωνή.     

Η συζήτηση ξεκινάει από το 9ο λεπτό και μετά. Αξίζει να την παρακολουθήσετε.


Τυπος 12-04-2012 από Egnatiatv

Επισκεφτείτε την Εγνατία TV

1 σχόλιο:

  1. αρκετα διαφωτιστική η παρουσίαση των θέσεων των όσων αντιδρούν στην τεράστια περιβαλλοντική ρύπανση που θα επιφέρει η εκμεταλλευση για χρυσό, καθώς και τα οικονομικά οφελη για την χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.